Loading...
FAQ 2018-12-17T18:42:26+01:00
Op de site van EWall vind je een oranje knop, waarmee je meteen een licentie kunt nemen. Klik hierop en volg de instructies. Houd je bankgegevens bij de hand, want je betaalt met iDEAL.
Een licentie voor EWall kost € 29,- voor vijf jaar. Waarom vijf jaar? Wij denken dat studenten in hun derde of vierde jaar het meeste baat hebben van EWall. Zo kun je EWall ook nog een jaar gebruiken als je afgestudeerd bent.
Jouw opleiding heeft de keuze gemaakt om EWall als tool in te zetten om jou een visueel instrument te geven, waarmee je een onderscheidend portfolio kunt opbouwen. EWall is alleen geen boek, maar een online personal website.
Natuurlijk kan dat. Iedereen kan EWall aanschaffen. Klik op registreer.
Klik boven in de menubalk op de oranje button log in. Of klik op de oranje button op de foto op de homepage.
Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, kun je op de inlogpagina Forgot Password klikken. Je kan dan een nieuw wachtwoord aanmaken.
Je kunt ook een licentie bestellen door een mail te sturen naar: info@my-ewall.com. We sturen je dan een factuur van € 29,-. Zodra dat bedrag is overgemaakt, laten wij je licentie in gaan.
Ja, natuurlijk kan dat. Je stuurt een email naar info@my-ewall.com . Wij sturen je dan een factuur van € 29,-. Zodra dat bedrag is overgemaakt, laten wij je abonnement in gaan.

Ewall

Ewall

Onze algemene voorwaarden en privacyverklaring zijn aangepast.