Personal Branding bij HvA zet EWall in!

///Personal Branding bij HvA zet EWall in!

Personal Branding bij HvA zet EWall in!

Met ingang van dit nieuwe studiejaar zet de opleiding Commerciële Economie van de Hva EWall in als portfolio voor de module Personal Branding.

Screen Shot 2015-08-31 at 21.28.07

Daarmee zet de HvA een belangrijke stap; het gehele tweede jaar doorlopen zo’n 500 studenten de module Personal Branding waarin ze worden getraind om naar hun studie, naar zichzelf en naar hun meerwaarde voor de buitenwereld te kijken.
De resultaten daarvan worden in hun eigen, persoonlijke EWall weergegeven.

Maar de studenten leren niet alleen naar zichzelf en naar hun toegevoegde waarde te kijken maar leren dat ook onder woorden te brengen, recommendations op beeld te verzamelen, een onderscheidende CV op te maken en het belang van professionele foto’s in te zien.

De HvA breekt hiermee met de traditie dat een portfolio bestaat uit een grote hoeveelheid papier waar niemand ooit naar kijkt. En geeft de studenten hiermee de kans om zich op een eigentijdse en speelse manier aan de buitenwereld te tonen.

Via deze blog zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij de HvA.
En als het even kan….de studenten zelf aan het woord laten.

By | 2018-12-17T16:10:16+01:00 August 31st, 2015|Blog, Nieuws|0 Comments

About the Author:

Wat mij inspireert is (jonge) mensen helpen hun verhaal te ontdekken zodat ze een baan vinden waar hun talent, skills en ervaring het best tot zijn recht komen.

Leave A Comment

Ewall

Ewall