Docenten

EWall, de CV 3.0 geeft docenten op een aantrekkelijke en snelle manier inzicht in de kracht van studenten. Studenten kunnen op eenvoudige wijze hun docent toevoegen waardoor hun ontwikkeling makkelijk te volgen is.

Competenties als presenteren, analyseren, structureren en visualiseren worden met het inzetten van EWall ontwikkeld. Begeleiding door docenten speelt hierbij een belangrijke rol en bepaalt mede het resultaat.

Belangrijk in dat verband is onze aanbeveling om EWall in het curriculum op te nemen met bijbehorende beoordelingscriteria waardoor studenten naar een hoger niveau getild kunnen worden. EWall kan worden ingezet in trajecten als studieloopbaanbegeleiding of personal branding.

EWall is ook een handige tool voor docenten die bijvoorbeeld een lessenserie of een digitaal naslagwerk voor hun studenten willen opzetten.

Ervaringen

“EWall biedt mij als docent de mogelijkheid om op intuïtieve wijze een krachtige trainingstool te bouwen met zowel overzichtelijke structuur als verdieping door de verschillende niveaus. Dit vormt een rijke leeromgeving die als een naslagwerk voor de student fungeert.” – Sybilla Poortman-Cremers, Fontys University of Applied Sciences