Over ons

Frank Schoutens
Wat mij inspireert is (jonge) mensen helpen hun verhaal te ontdekken zodat ze een baan vinden waar hun talent, skills en ervaring het best tot zijn recht komen.

Vanuit mijn achtergrond als docent op een hogeschool, is het mijn ambitie om studenten op een inspirerende manier kennis bij te brengen. Vanuit mijn achtergrond als filmmaker is het mijn ambitie om diezelfde studenten een gezicht te geven. Wat is je verhaal? Wie ben je? En wat kun je betekenen voor anderen?

Studenten om mij heen zie ik worstelen met hun identiteit. Hun verhaal is in ontwikkeling. Hun (papieren) CV is vaak een flauwe afspiegeling van de werkelijkheid. EWall hebben wij ontwikkeld om de persoon achter het CV in beeld te brengen. Een creatief proces van met als doel: een sterk verhaal. Een verhaal dat niet statisch is maar telkens verandert.

Pascal Wortmann
Studenten/leerlingen hun talenten laten ontdekken en ontwikkelen is voor mij altijd een belangrijke drijfveer geweest om als docent in het onderwijs te werken. Later kon ik mij als manager met zaken als doorlopende leerlijnen (vmbo-mbo-hbo) en aansluiting onderwijs – arbeidsmarkt bezighouden.

Op die arbeidsmarkt komen nu vele talentvolle beroepsbeoefenaars die zich onderscheidend willen/ moeten presenteren; die willen laten zien wat hun talent en hun passie is en welke ambitie ze hebben.

Met EWall hebben we een instrument ontwikkeld, waarmee we deze mensen in staat stellen zelf hun talent, passie en ambitie vorm te geven. Met EWall kunnen zij op zoek gaan naar hun ‘droombaan’. Elke keer als dat lukt word ik een stukje vrolijker.