EWall, voor ambitieuze (startende) ondernemers!

Herken je dit? Je wil starten als jonge, ambitieuze startende ondernemers en dan is een website onmisbaar. Je gaat je oriënteren en je komt erachter dat je aan een beetje professionele website al snel duizend Euro kwijt bent. Je laat je daarom voor een paar honderd Euro iets goedkopers in de maag splitsen. Zoveel geld om te investeren, heb je namelijk nog niet.

 

En dan kom je erachter dat je zogenaamde goedkope website helemaal niet zo goedkoop is. Als je iets wil veranderen, kost dat opnieuw geld. Want dat moet je door anderen laten doen. En zo professioneel en veilig blijkt ie helemaal niet te zijn. En dus besluit je toch maar die duizend Euro te investeren. Je bent tenslotte een ondernemer en je hoopt dit snel terug te verdienen.

 

EWall is ons antwoord op jouw probleem. Op het probleem van al die jonge, ambitieuze startende ondernemers die nog weinig geld hebben om te investeren maar die wel professioneel voor de dag willen komen;

  • Je betaalt slechts eenmalig €49,- excl BTW (die je al snel kunt terugvragen aan de belasting)
  • Het CMS-systeem is zo eenvoudig dat je jouw EWall zelf kan vormgeven.
  • Elke aanpassing kun je ook weer zelf uitvoeren. Op elk moment.
  • EWall is zo onderscheidend in zijn vormgeving dat je meteen opvalt.

Wanneer je succesvol bent en meer functies nodig hebt, maak je waarschijnlijk de overstap. Maar ook dan kan EWall jou van pas komen. Als tool om op een onderscheidende manier projecten te presenteren.

 

EWall is voor (startende) ondernemers die..